Beretta BRX1 .308 Win

Beretta BRX1 .308 Win
På lager
SKU
BRX1-308
14.995,00 DKK
Varen skal afhentes i butikken

Beretta BRX1 308Win

Berettas første dedikerede jagtriffel er BRX1, som er designet som en Straight Pull-riffel, hvor boltet bevæges frem og tilbage i en let og glidende bevægelse for en hurtigere repetering. Riffelen kan hurtigt konverteres fra højre- til venstrehåndsbrug ved at dreje bundstykket og udkasteren.

Indbygget Picatinny

BRX1 leveres med en indbygget Picatinny-skinne til nem montering af kikkert, rødpunkt eller lignende. Magasinet har en kapacitet på fem patroner og er praktisk orange for nem påvisning i skovbunden.

 

Pibe og Sikring

Riffelpiben kan skiftes til forskellige kalibre og låses med 8 eller 16 låseknaster direkte i piben afhængigt af standard eller magnum. Sikringen har tre positioner, hvor den nederste sikrer helt, den midterste tillader afladning i sikret tilstand, og den forreste position tillader affyring og ladning.

 

Justerbar Aftræk

Aftrækket har tre faste vægtklasser, der spænder fra ca. 950 gram til 1500 gram, og kan nemt justeres uden brug af værktøj ved at tage hele aftræksenheden ud af riflen. Riffelpiben er standard 16 mm i diameter og 51 cm lang med M14x1 gevind og en gevindbeskytter.

Riffelskæftet er lavet af høj kvalitets polymer og har mulighed for udskiftning af pistolgrebet.

 
Mere Information
Aalborg lager 1.0000