Handelsbetingelser for jagtgevaer.dk


Disse betingelser er kun gældende for varer annonceret på jagtgevaer.dk

Priser

De angivne priser på jagtgevaer.dk er inklusive moms.

Brugte varer sælges efter de særlige regler for brugtmoms. Køber kan IKKE foretage fradrag for købsmoms.

Bestilling

Der kan bestilles varer hos Almas Park & Fritid A/S via vores hjemmeside på www.parkogfritid.dk eller via telefon/email.

www.parkogfritid.dk accepterer dit køb ved at sende varen til dig. Dog, vil dit køb kun blive accepteret, hvis der ikke er fejl i de beskrivelser og priser, som er vist på denne hjemmeside. Dette gælder også forbeholdet for udsolgte varer.

Når du handler med www.parkogfritid.dk indgås aftaler på dansk.

Når du er oprettet hos www.parkogfritid.dk har du mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Dette kan ske via "Kunde login"-linket øverst til højre på siden.

Her vil du også have mulighed for at rekvirere en ny ordrebekræftelse på tidligere bestillinger

Betaling

Hos os kan du betale på følgende kort: Dankort, eDankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro og JCB

Kortgebyrer ved det anvendte kort bliver pålagt kunden

Personlige oplysninger 

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.parkogfritid.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos www.parkogfritid.dk

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Endvidere kan man på sin konto tilmelde sig nyhedsbreve, så man med jævne mellemrum vil modtage nyheder, tilbud osv. indenfor den eller de nyhedsgrupper man har tilmeldt sig.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Levering

Hvis varene, som du har bestillt, er på lager, sender vi dem indenfor 48 timer, weekender ikke indberegnet. Herefter tager fragten mellem 1 og 2 dage. En uekspederet vare kommer tidligst at kunne leveres til det dato, der står på din bestilling.

Alle ordrer på under 20 kg. sendes med Post Danmarks erhvervs pakkeservice, for sikker levering. Vi har af samme grund ikke mulighed for at efterleve ønsker om at pakken skal stilles i garagen eller lignende. Ordrer på over 20 kg. sendes med fragtmand eller anden pakkeleverandør.

Du vil modtage en mail, når vi afsender varen.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fragtomkostninger

Fragtomkostninger udgør fra 45,- afhængig af ordrens mængde og størrelse. Ved bestilling for mere end kr. 299,- leveres fragtfrit (Ikke brofaste øer undtaget).
I nogle tilfælde hvor det er angivet på hjemmesiden, skal varen afhentes i de fysiske butikker og kan ikke bestilles via hjemmesiden.

Enkelte varer er undtaget for fragtfri levering, grundet deres høje vægt og leveringen sker med fragtmand.

Følgende varer er undtaget for fragtfri levering:

Våbenskabe.
Plæneklippere.
Frontmonteret plæneklippere.

Bemærk at alle plæneklippere og frontmonteret plæneklippere, bliver leveret samlet og klargjort, hvilket betyder at de er klar til brug ved levering.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.parkogfritid.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Du kan også fortryde ved fysisk fremmøde på adressen, dog kun efter forudgående aftale.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har konstateret at du er tilfreds med varen og derfor vil beholde varen. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Når du handler på www.parkogfritid.dk far du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse. Kontakt os venlingst inden afsendelse

Almas Park & Fritid A/S
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ
Mail: shop@parkogfritid.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.